Har du spørgsmål?

Kee hjælper boligkøbere med at finde den rigtige bolig og boligejere med at sælge uden mæglersalær.

Må jeg selv sælge min bolig?
Ja, du er i din fulde ret til at sælge din egen bolig. Ofte er der rigtig mange penge at spare.
Hvorfor benytte Kee?
Kee er en ny måde at tænke bolighandel. Med Kee åbner du for et ubegrænset boligmarked med mulighed for kontakt til alle ejerboliger i Danmark - ikke kun dem der aktivt er sat til salg. Samtidig gøres processen simpel, og dine omkostninger ved din bolighandel holdes på et minimum.
Jeg er interesseret i en specifik adresse – hvad gør jeg?
Find den specifikke bolig via vores søgefunktion under punktet "Find bolig".

Tilføj boligen til indkøbskurven, og når du har færdiggjort køb af henvendelsen, kontakter Kee boligens ejer.
Hvordan udvælger jeg boliger via Kee kortet?
Klik på menupunktet "Find bolig" og gå til kortet. Her finder du det område, du ønsker at søge bolig i - enten via søgefunktionen, eller ved at zoome ind indtil du kan trykke på de enkelte boliger.
Hvorfor har boliger på kortet forskellige farver?
Vi har valgt forskellige farver til de enkelte boliger baseret på deres boligtype. En villa er eksempelvis blå, og en fritidsbolig er orange. Det giver et tydeligt visuelt overblik, så du nemt kan se, hvilke boliger der ligger i det område, du har valgt.
Kan jeg gemme interessante boliger i min egen favoritliste?
Ja, det kan du. Via søgningen under menupunktet "Find bolig" kan du udvælge boliger, og med knappen "Gem som drømmebolig" tilføje dem til dine egne favoritlister. Boligerne kan gemmes i flere forskellige lister, og de bliver i listen, indtil du sletter dem. For at gemme til favoritlister, skal du være oprettet som bruger.
Hvorfor kan jeg ikke se min oprettede favoritliste?
Dine Favoritlister kan findes under Mine drømmeboliger, når du er logget ind. Vælg en Favoritliste for at se boligerne i den. En Favoritliste er kun aktiv og synlig, så længe der er boliger i den, så hvis din Favoritliste ikke er synlig, kan det enten skyldes, at du ikke er logget ind, eller at der ikke længere er boliger i listen.
Hvad sker der når jeg har sendt en køber-henvendelse på en bolig?
Når din køber-henvendelse er bestilt, sender Kee en henvendelse til boligens ejer, som kan takke Ja eller Nej til at høre mere fra en interesseret køber. Bliver det et Ja, fortsætter dialogen - i første omgang med Kee, og herefter direkte mellem køber og sælger.
Hvor lang tid går der, før jeg får svar på en køber-henvendelse?
Svartiden på køber-henvendelser varierer meget, da det afhænger af, om og hvornår boligens ejer reagerer på henvendelsen. Mange får svar i løbet af et par uger, og nogen får desværre aldrig svar. Vi har forsøgt at gøre svarprocessen nem, så vi gør det let for boligens ejer at svare. Kee giver dig besked - også hvis vi er nødt til at lukke sagen pga. manglende svar.
Hvorfor gå udenom den traditionelle ejendomsmægler?
Med Kee får du mulighed for kontakt til alle ejerboliger i Danmark - ikke kun dem der aktivt er sat til salg. Samtidig har vi et ønske om at forenkle processen og reducere omkostninger ved en bolighandel markant.
Kan jeg være anonym køber?
Ja. Du er som udgangspunkt anonym, indtil der er behov for andet.
Hvad er boligens salgspris?
Den rigtige salgspris er den pris som købere er villig til at betale for boligen. Den er herudover betinget af mange andre faktorer, såsom beliggenhed, størrelse og energiforsyning.

Kee tilbyder hjælp til rådgivning om prisniveauet og til efterfølgende at hjælpe køber og sælger med at finde frem til den rigtige pris.
Hvad er en seriøs køber?
Vi definerer en seriøs køber som en, der aktivt er i markedet for at købe bolig, og som har en realistisk forventning til salgsprisen. Desuden skal køberen være godkendt til at købe inden for det pågældende prisniveau.
Hvad er hitraten på svar efter konkret henvendelse til en boligejer?
Hitraten ligger i vores første periode tæt på 20% af boligejere, der vender retur - enten med afslag eller et ønske om at høre mere.

Vi arbejder løbende på at optimere processer, så vi får flere til at besvare henvendelser - i håbet om at færrest mulige henvendelser må lukkes uden svar fra boligejer.
Hvad sker der når køber og sælger er enige?
Når køber og sælger er enige, kan handlen gennemføres som selvsalg.

Kee samarbejder med erfarne boligadvokater, og kan hjælpe både køber og sælger via Tryghedspakkerne, hvor hele processen håndteres for dig. Læs mere på Tryg bolighandel.
Hvem viser min bolig frem?
Som boligejer viser du selv din bolig frem.
Hvem laver købsaftalen og øvrige dokumenter?
I bund og grund kan du selv gennemføre en handel, men det er klogt at have en advokat til at udarbejde eller gennemgå købsaftalen, inden den underskrives, så alle aspekter af handlen tydeligt er defineret og beskrevet i aftalen.
Du har mulighed for at vælge dine egne rådgivere til denne opgave, eller du kan vælge en Tryghedspakke gennem Kee. Tryghedspakkerne gør det nemt for dig og sikrer, at du opnår en tryg og vellykket handel med lave omkostninger.
Hvad sker der hvis jeg som boligejer takker Ja tak på en køber-henvendelse?
At svare Ja tak på en køber-henvendelse er uforpligtende, og betyder, at du som boligejer får mulighed for at fortsætte dialogen omkring et evt. salg. Herefter vil køber og sælger blive kontaktet af Kee, forventningerne skal afstemmes, og boligen skal fremvises. Det er vigtigt at understrege, at alt stadig er helt uforpligtende for dig som boligejer.
Hvordan kan jeg følge processen efter jeg har bestilt en køber-henvendelse?
Når du har bestilt en køber-henvendelse, kan du logge ind på kee.dk og følge processen under "Mine boligsager". Du får ligeledes en mail fra os, når der er nyt i dine boligsager. På den måde kan du nemt holde dig opdateret og følge med i udviklingen.
Må jeg henvende mig på flere boliger samtidig?
Ja, det må du. Dit ønske kan være at finde en bolig i et bestemt område, mere end et konkret hus, og vi begrænser derfor ikke antallet af dine henvendelser.
Kan jeg som boligejer framelde mig at få køber-henvendelser fra købere?
Ja, det kan du. Hvis du takker nej til en køber-henvendelse får du samtidig mulighed for at framelde dig yderligere køber-henvendelser i en længere periode.
Skal jeg besvare en køber-henvendelse uanset om det er Ja tak eller Nej tak?
Ja tak. Der sidder en håbefuld potentiel køber og venter på dit svar og en afklaring.
Må jeg købe Tryghedspakker, selv om min henvendelse ikke er sket gennem Kee?
Ja, det må du. Tryghedspakken er en ydelse, der kan købes af alle.
Hvad indeholder Tryghedspakkerne?
Se i afsnittet Tryg bolighandel.