Salgs- og leverings-betingelser

Disse salgs- og leveringsbetingelser finder anvendelse ved brug af kee.dk.

Kee Technologies ApS
CVR.nr.: 43565427
Ågade 10, 6670 Holsted
kontakt@kee.dk

 

Om Kee

Kee er en platform og en service, der har fokus på at skabe kontakt mellem køber og sælger - med henblik på bolig-selvsalg.

Kee hjælper med at skabe kontakt, samt det indledende i processen, og samarbejder derudover med godkendte boligadvokater, der varetager de juridiske ydelser.

 

Brugerkonto

Adgangskode

Din brugerprofil er privat og personlig. Har du mistanke om, at andre, uden din tilladelse, har adgang til din brugerkonto, kan du ændre din adgangskode via Mine indstillinger på Kee.dk.

Lukning af konto

Du kan til enhver tid lukke din brugerkonto. Det sker via Mine indstillinger på Kee.dk. Vi sletter dine personfølsomme data, men gemmer anonymiserede versioner af relaterede sager, bestillinger og ordrer. Ved en sletning vil du miste adgangen til din konto, evt. drømmeboliger og boligsager.

 

Aftaleindgåelse

En aftale med Kee betragtes som indgået, når du har bestilt og fået bekræftelse fra Kee. Ydelsen påbegyndes når betaling er indgået.

 

Priser

Alle priser på Kee.dk er oplyst inkl. moms, og Kee er til enhver tid berettiget til at ændre priser og prisstruktur.

 

Betaling

Når du handler på Kee.dk behandles betalinger og kortoplysninger gennem vores betalingspartner Stripe, som er en sikker betalingsløsning for bl.a. Visa og MasterCard. Alle oplysninger håndteres i overensstemmelse med gældende regler. Kee ser og gemmer ikke kortoplysninger.

Beløbet trækkes på din konto straks efter betaling - forud for at serviceydelsen leveres.

 

Levering

Levering af ydelser sker digitalt eller via brev.

Henvendelser som fysiske breve behandles og afsendes løbende - minimum én gang per uge. Øvrige serviceydelser igangsættes hurtigst mulig og umiddelbart efter bestilling.

 

Fortrydelsesret

Du har 14 dages fortrydelsesret på serviceydelser. Mange ydelser fra Kee udføres dog straks og umiddelbart efter købet, og din ret til at fortryde købet, udløber på dette tidspunkt.

Hvis du fortryder et køb.

Hvis du ønsker at fortryde dit køb, skal du straks, og senest inden fortrydelsesfristen udløber, give os meddelelse herom. Du skal sende en mail til kontakt@kee.dk.

I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret, samt hvilke dele af dit køb det omhandler.

Fortrydelsesretten er kun gældende så længe serviceydelsen ikke er påbegyndt.

Tilbagebetaling af købssummen ved fortrydelse.

Hvis købet fortrydes og godkendes jf. ovenstående, refunderer Kee købssummen uden unødig forsinkelse. Tilbagebetalingen vil foregå med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre anden tilbagebetalingsform er aftalt.

Kee har ret til at tilbageholde købssummen, indtil en evt. uenighed om fortrydelsesretten er afgjort.

 

Reklamation

Som kunde har du ifølge købeloven en 2 års reklamationsret, hvis vores serviceydelse har en mangel. 

Hvordan reklamerer jeg?

Hvis du ønsker at reklamere over en mangel, skal du straks og indenfor rimelig tid, sende en mail til vores kundeservice på kontakt@kee.dk. Reklamationen skal indeholde en detaljeret beskrivelsen af manglen, samt Boligsagens nummer. Vi vil herefter behandle sagen og vende tilbage til dig.

Enhver tvist, som måtte opstå i et samarbejde med Kee, forsøges først afgjort via dialog, og herefter ved en dansk domstol.

 

Rettigheder

Som bruger af siden, indestår du for, at du har de fornødne rettigheder til det materiale (billeder, video, tekst), som du tilføjer.

Køber-henvendelser sendes til boligens ejer, der markerer for rigtigheden af at være boligens ejer. Kun ejer, eller tilknyttede med fuldmagt, har rettighed til at læse en køber-henvendelse.

 

Ansvarsfraskrivelse

Kee fraskriver sig ethvert ansvar for enhver skade og ethvert tab der måtte opstå i forbindelse med brugen af hjemmesiden.

Data hentes primært fra tredjepart, og Kee kan derfor ikke give nogen garanti for rigtigheden af oplysninger, der stilles til rådighed via Kee.dk.

Kee er ikke involveret i transaktioner, og kan ikke drages til ansvar for eventuelle uoverensstemmelser mellem køber og sælger. Ved bestilling af juridiske ydelser, bliver disse udført af godkendte boligadvokater med egen forsikring.